Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da biri bizi gözetliyor!
Kastamonu'nun önemli turizm merkezlerinden biri olan Pınarbaşı ilçesinde bulunan Ilgar Mağarası'nın fotoğrafı, büyük beğeni aldı. Turizmci Adem Salcıoğlu'nun 'Doğanın gözü' diyerek paylaştığı fotoğrafı simetrik görüntüsüyle birlikte yeniden düzenleyen Erdal Başaran, ortaya muhteşem bir görsel çıkardı. Fotoğraf Kastamonu'da büyük beğeni topladı.
Çatak Kanyonu’nda profesyonel iniş
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Azdavay Kaymakamlığı, Azdavay Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma ile ortaklaşa yürütülen doğa turizminde çevre temizliğine dikkat çekmek amaçlı Çatak Kanyonu’nda Cam Teras’tan Profesyonel ekipmanlarla iniş yapılarak temizlik çalışması gerçekleştirildi.
Adı artık ‘İstiklal’
Vatandaşlarla 70 kilometre yürüyen köpek, “İstiklal” ismini aldı. Yürüyüşçülerle birlikte yürüyen köpek, Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’nün sembolü oldu.
Turizm öğrencilerine, İstiklal Yolu tanıtıldı
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Rehberlik, Turizm İşletme ve Gastronomi bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen İnebolu – Küre ve Seydiler gezisi ile öğrencilere İstiklal Yolu tanıtıldı.
Cep Dergi'nin Kasım sayısı çıktı
Adem Salcıoğlu'nun kurucusu olduğu Kastamonu Tanıtım Ajansı’nın hazırladığı Kastamonu Cep Dergi’nin Kasım ayı sayısı çıktı
Artık Kastamonuluların da sözlüğü var!
Kastamonu Tanıtım Ajansı Kurucusu Adem Salcıoğlu, Kastamonu Ağzı Sözlüğü olan Kastamonuca'yı hizmete sundu